19 Enkla Sätt Att Tjäna Pengar Hemifrån

Det finns något på den här listan för alla, men jag ville börja saker med mina personliga favoriter när det gäller att tjäna extra pengar.

Om du har erfarenhet som kopieringsredaktör, författare eller korrekturläsare, gå till editfast. Om du är smart när det gäller din marknadsföring och fokuserar på inriktning på föräldrar kan du tjäna mycket pengar på denna nisch. Du kan också använda Craiglist och word of mouth för att hitta ytterligare spelningar. Kan du göra grundläggande uppdateringar, lite skriva eller kanske köpa frilansförfattare? Även om denna webbplats främst fungerar som ett "Yelp för jobb", innehåller den också ett otroligt praktiskt löneverktyg som gör att du kan titta på den nationella genomsnittslönen för ditt jobb såväl som den genomsnittliga kompensationsgraden i din stad. Du behöver effektiva kommunikationsförmågor och flytande engelska och populära webb- och affärsprogram. Nedan finns många olika sätt att tjäna extra pengar, men kolla de relaterade avsnitten längre ner för att se många, många fler.

Detta fungerar med nästan alla ämnen som du är stark i - matematik, vetenskap, främmande språk och till och med testförberedelser. Gourmet sockerskrubbor säljer för kr20 - kr25 på loppmarknader och i high-end spa. Att ha en blogg (som talat om tidigare), hjälpte människor att hitta mig och betrakta mig för sina anställda att skriva positioner. Varför inte dela det med andra? Bark - Storbritanniens marknad för servicepersonal.

  • Du ställer in ditt eget schema och väljer hur mycket du vill ladda.
  • Lyft är en webbplats som förbinder bilägare med människor som behöver åkattraktioner.
  • Det här kan vara bra om du vill arbeta hemifrån, men också vill arbeta ett vanligt jobb.
  • Klicka här för att registrera dig för en gratis workshop om att bli en korrekturläsare från hemmet!
  • Undvik båda dessa scenarier.

Oavsett om du redan jobbar på heltid, stannar hemma med barnen eller är i skolan är det ett enkelt sätt att täcka din budget med att tjäna lite extra pengar från ditt eget hem. Förutsatt att du har en produkt efterfrågad, är av hög kvalitet och lära dig att marknadsföra din webbplats kan du börja tjäna några allvarliga pengar. Går du på semester? Jag tjänar över 40 000 dollar i månaden via min blogg. Innan hon startade en blogg tjänade Caitlin Pyle 43k per år och arbetade 20–30 timmars veckor som frilans korrekturläsare. Som vanligtvis är fallet med mikroprojekt är de vanligtvis enkla uppgifter, betala några dollar per uppgift. Har du vacker utsikt och landskapsarkitektur? Om du har många saker att ladda ner delade Katy Wolk-Stanley från The Non-Consumer Advocate med Clark.

För att bli inredningsarkitekt (detta skiljer sig från inredningsarkitekt) rekommenderar jag att du startar en webbplats, tar kvalitetsfoton av ditt arbete, frågar vänner och familj om du kan arbeta för dem utan kostnad för att hjälpa till att lägga till din portfölj, när du har skapat en polerad visualisering av ditt arbete som du sedan kan börja ta betalt för din tjänst.

Bli En Matprovare

Håll också reda på alla arbetsrelaterade utgifter, t.ex. Cloud mining, det finns till och med några utbyten som automatiskt riktar sin kombinerade hashfrekvens på den mest lönsamma cryptocurrency - tar gissningen ur ekvationen. en bärbar dator eller verktyg. Oavsett om du bara har några få lediga minuter för att tjäna ett snabbt pengar, eller om du är villig att bränna midnattoljan och göra så mycket som möjligt, finns det hundratals sätt att tjäna extra pengar. Mycket har skrivits om prenumerationslådor, morgonlattor och dackkabel för att spara. Acceptera bitcoin och andra kryptokurser, när du har köpt din Bitcoin eller Altcoins från ett av de utbyten som jag har listat nedan, flytta helt enkelt dina mynt från börsen och till din egen hårdvaruplånbok. Betalning sker via direktinsättning och det kan ta upp till tre arbetsdagar innan ditt konto visas. Visste du att du inte ens behöver ha dina egna produkter eller tjänster för att tjäna en rejäl lönecheck? Medan boken är inriktad på alla typer av sidostymer, inte bara sätt att tjäna extra pengar hemifrån, har jag en mjuk plats att tjäna pengar hemifrån. Detta har öppnat ett helt nytt jobbbehov för "virtuella assistenter" eller personliga assistenter online som hjälper företagare med vardagligt arbete de inte kan göra själva. Det körs på Sprint-nätverket och den genomsnittliga fakturan per linje är bara kr23 per månad!

Det finns massor av idéer för lukrativa sido livföretag som du enkelt kan börja från ditt eget hem. Analysia - Tester tar cirka 15 minuter att slutföra. Du kan kräva skattelättnader på dessa. Jag har nyligen undersökt det här alternativet och att inte behöva redigera alla inlägg skulle vara en stor lättnad. I slutändan toppar Etoro min lista eftersom jag är besatt av dagshandeln själv och den sociala komponenten gör det roligare och tar ut arbetet. Med Amazon Kindle-butiken kan vem som helst publicera en e-bok och tjäna pengar. Oavsett om du öppnar en onlinebutik eller säljer dina produkter lokalt kommer du att få värdefull marknadsförings- och varumärkesupplevelse som kan tillämpas på framtida företag. De har lätt att följa självstudier, live support, massor av ämnen att välja mellan och de betalar två gånger i veckan till ditt PayPal-konto.

  • I så fall kan korrekturläsning vara spelningen för dig.
  • Du behöver inte ens ge upp att arbeta hemifrån för att ta en kampanj; teamledare, chefer och kontohanterare kan alla arbeta hemifrån.

Arbeta Som Bokförare

Gå med i mikrobusinessrörelsen med din egen butik på Etsy. Jag köper alla mina domännamn på Namecheap. Jag skämtar inte - tusentals! Som en utvärderare av sökmotorer blir du ombedd att ange specifika ord eller fraser i en sökmotor och sedan bedöma hur lämpliga och informativa webbplatserna det är. Nu tar det en investering på tid. Historiska foton säljer bra på webbplatser som Etsy. Detta kan vara ett bra sätt att förvandla din konst till några extra kontanter. Arbetsgivare bemannar vanligtvis en månad eller två före sin hektiska säsong, så planera i förväg för att komma på deras lön.

Är badet i rummet, eller åtminstone ett bekvämt avstånd bort medan du fortfarande är privat? Med plattformen kan du göra förutbestämda sökningar och ge feedback för sökmotorerna för att förbättra tjänsten som de tillhandahåller. Som någon som anställer frilansförfattare kan jag säga att frilansförfattare varierar mycket i sina färdigheter och erfarenheter. Vill du se hur mycket du har gjort i slutet av dagen? Tänk på det som att skapa din egen online-produktverksamhet, men en med Amazonas kraft bakom dig; hur kan du gå fel? Snabb/Medium Hur snabbt du får betalt beror på om du handledare via en plattform eller personligen; i vilket fall som helst kommer det troligtvis inte ta lång tid. Det är ett av de äldsta och mest beprövade sätten att tjäna pengar - köpa lågt, sälja högt.

Oavsett vad du är proffs hos, finns det alltid någon där ute som kan använda din hjälp!

Sälj Dina Foton

”Prova det. Det tar snapshots av vad du gör och använder dem för annonsörer att veta mer om din demografiska. Efter att ha fått ett analytiskt sinne, tillbringade jag mer än sju år på att lära mig hur man kan komma till spelet från en logik/matematikbaserad färdighetsuppsättning. Vissa användare hävdar att de tjänar över kr2020 i veckan på heltid, och andra som bara arbetar på helgerna och tjänar kr500.

Med lite forskning och kreativitet kan du tjäna bra pengar på att sälja begagnade varor från gårdsförsäljning och sparsamhetsbutiker eller från sajter som Alibaba. Du ställer in pris, tillgänglighet och bokningskrav för dina gäster. Vad sägs om den kjolen som vi verkligen älskade när vi försökte den, men insåg att den var lite för kort när vi kom hem? Marknaden för drönare expanderar. Du kan dra nytta av den nuvarande boom i cryptocurrency genom att handla det genom plattformar som eToro och Kraken, bland många andra. En gång om året ska du ringa din leverantör och be om en tillämpningspolicyillustration. Jag vet att det är förvånande att höra att du kan tjäna extra pengar bara genom att lyssna på musik.

Skapa en produkt att sälja på Amazon

Skicka e-post till oss via money @ the-sun. Hur mycket kan du göra när du automatiskt investerar din reservförändring? Jag är säker på att många av er vet och håller med om att det inte är tillräckligt med en enda inkomst i dessa dagar. Vi rekommenderar att du registrerar dig hos Top Cashback, Quidco. Du måste klara ett kort test för att accepteras, sedan får du 10 för varje 20-minutersprov, vilket innebär en inspelning och besvara fyra skriftliga frågor om uppföljning.

När du har varit aktiv medlem i en vecka kommer du att belönas med ditt första presentkort. Detta är det mest passiva sättet att tjäna pengar som jag kan tänka på. ”Jag kan försäkra er att detta inte är fallet. Personligen skulle jag bara gå på jobb som är värd vid en legitim högskola eller konstskola och hålla mig borta från positioner listade av privatpersoner. En fokusgrupp är någon som väljs specifikt utifrån deras demografiska eller intresse att samla och svara på frågor för marknadsundersökningsföretag.

Måste du betala för att komma igång?

Du behöver inte betala för att skicka dina sålda föremål till Decluttr. Sidjobb för att tjäna pengar inkluderar hundvandring, barnvakt, restaurangserver, receptionist, administrativ assistent eller barista. 6 aktiemarknadsinvesteringstips och guide för nybörjare, >> Mer grundläggande information för nya investerare Nya investerare har vanligtvis mycket att lära sig. Istället för att vänta på att en köpare kanske ska köpa din artikel, kommer företaget själv att köpa dina varor direkt.

Med dessa förändringar kommer en stor efterfrågan på människor som kan bygga, uppgradera, underhålla och sälja chatbots.

Skapa En E-bok För Att Sälja Online

Har aldrig ont att fråga! Handledning och testförberedelser är mer än en miljard dollar per år. Jag säger inte att du ska kopiera honom, bara bli kreativ! Genom att erbjuda produktplanering kan du hjälpa inte bara e-handelsbutiker utan också tegel- och murbrukaffärer.

De bästa cash back-apparna kan belöna dig med upp till 35% kontant tillbaka.

GÅr Har Det

Om du är expert på ett visst ämne finns det förmodligen en publik där ute som vill betala för din kunskap. Om du har ett dagjobb eller har anslutningar som kan leda till en intressekonflikt med din sido-rörelse är det inte en bra idé att fortsätta med det. Andra viktiga detaljer: På 10 000 dollar i besparingar, det är kr100-200 varje år, gratis. En gallopundersökning fann att 10 procent av människorna hävdade att använda kontanter som deras föredragna betalningsmetod 2020 (ned från 19 procent 2020). Det kan ta en stund innan du får din första student. Och (när du väl vet vad du gör) kräver det verkligen inte mycket arbete alls. Men du kan också använda onlineplattformar som är dedikerade till matchning av handledare och studenter.

För att komma igång i världen av podcasting måste du välja ett podcast-värdföretag för att lagra dina filer och dela dem med alla stora plattformar som iTunes, Stitcher, Spotify och TuneIn. Muntliga hänvisningar från vänner och familj är fortfarande ett bra sätt att komma igång, men du kan också skapa en profil på Care. Det har antagligen tagit mig ungefär 10 minuter att göra.

ZipRecruiter är en av de största jobbplatserna i världen.

Kreditt Till Dig

Så här är ännu ett sätt att tjäna lite pengar. Och viktigast, det finns praktiskt taget inga startkostnader. Medan vissa av uppgifterna handlar om att hjälpa till på den stora dagen (eller till och med stå med bröllopsfesten som en verklig brudtärna), hanteras många ansvar på distans via e-post och sociala medier. De flesta jobb och företag i detta utrymme har vanligtvis att göra med något online eller teknikrelaterat, men andra industrier anpassar sig till att låta anställda arbeta praktiskt taget. Det finns massor av alternativ. Jag är ett fan av Airbnb som användare (jag har stannat kvar i Airbnbs i Spanien, Portugal, Italien, Turkiet, Japan, Mexiko och flera städer i USA) och tycker att det definitivt är ett bra sätt att tjäna pengar på en underutnyttjad tillgång under ditt eget tak.

Tjäna Extra Pengar När Du Har En Timme Eller Två På Fri Tid

Du hittar bra erbjudanden på produkter i tegel- och mortelbutiker eller online och säljer dem på Amazon för ett högre pris. Skapa helt enkelt mer innehåll och skapa fler erbjudanden. Specialiserat sig på ekologisk trädgårdsskötsel och odla ditt kundkrets exponentiellt.

När din publik växer kan du landa några ganska söta sponsringavtal. Och nu finns det en ny nisch inom 58 miljarder dollar bröllopsindustrin som kan göra dig lite deg. Det finns absolut ingen anledning till att du inte kan ta 10 minuter på dagen och flytta dina sparande till ett konto som hjälper dig att tjäna extra pengar. Att vara frilansförfattare online är en typ av skicklighet som du kan använda för att tjäna pengar online. I stället för att sätta det på ett kreditkort kan de gå till Lending Club och ta ett personligt lån till en mycket lägre ränta.

Relaterade frågorMer svar nedan

Om du inte har något emot att ha något på din bil kan du enkelt tjäna upp till 800 per månad bara genom att köra runt. Du kan ladda människor för att använda din uppfart. I grund och botten, om du har beprövade färdigheter inom ett område, kan du marknadsföra dig själv som konsult och tillhandahålla dina tjänster hemifrån. Bluehost är en av de bästa platserna att lansera din blogg.

Webbplatstestning är ett av mina favoritvägar för att tjäna extra pengar hemifrån, och det är inte särskilt välkänt! Men oroa dig inte - om ditt kontrollkonto sjunker under en viss gräns kommer Rize att meddela dig och sätta dina besparingar i beredskap. Sajter som Cookening, EatWith och MealSharing är till restauranger vad Airbnb är för hotell. Michelles kurs, Making Sense of Affiliate Marketing, visar dig hur du behärskar konsten att affiliate-marknadsföring och hur hon tjänar 100 000 + varje månad. En typisk pendlare i ett populärt område kan tjäna kr50-100 per vecka.

Ladda upp hela biblioteket eller använd hashtaggen #ilobsterit för att lista foton individuellt. Träna människor att använda datorer eller speciell programvara. 8 vanliga bitcoin-bedrägerier (och hur man undviker dem), att integrera alla ovanstående strategier och verktyg i en sammanhängande handelsplan kommer att ta mycket tid, studier, experiment och disciplin. Varför detta företags unika ställning i bitcoin-gruvindustrin lockar investerare, trots detta dras människor fortfarande till det. Det här hacket kommer från medbloggaren Melissa Blevins, som har gjort upp till 400 dollar i månaden och donerat blodplasma. Så om du bestämmer dig för att aktiemarknaden troligen kommer att krascha i framtiden kan du köpa en domän som innehåller orden aktiemarknadskrasch under en stigande marknad och sedan sälja den på en fallande marknad. Freelancing är ett annat spännande onlinealternativ. Dessa är vanligtvis längre, detaljerade undersökningar via telefon eller videochatt.

House Flipping

Som gäst kan du välja high end to low end, välja att bo hos andra människor eller välja integritet. Du kan arbeta med ett befintligt företag som Avon, Jamberry och Stitch Fix, vilket hjälper dig att komma igång. Om du är en hantig typ av person och vill bedriva det, börja sälja dina hantverk/konst på marknadsplatser som Etsy, eBay, Zibbet, ArtFire. Om du har saker att sälja är detta en bra tid att göra det eftersom grannskapet som helhet kan få mycket trafik och hjälpa dig att prestera bättre än du skulle göra på egen hand. Det är en stor lönesats, även om du varnas för att du bara kan göra ett par tester i veckan. När du börjar första gången kommer du troligen att behöva stressa dig och gå ur din väg för att marknadsföra dig själv.

Med det här sidostycket, fokusera på nischer där människor har ett enormt problem de behöver lösa. Kryptodividender, och det är där en Bitcoin-tumlartjänst dyker upp för att rädda dagen. Ett annat alternativ är att starta en doggy daghem i ditt hem och ta hand om andras husdjur för dem. Att inte ha en e-postlista så länge är något som jag definitivt ångrar, men jag är glad att jag äntligen börjar med det här. Att tjäna extra pengar är bara en väg att förbättra din ekonomiska bild.

Få Betalt För Att Titta På Videor Online

Du kan få betalt för testwebbplatser. Du kan behöva byta bilförsäkring för att inkludera riddelning. Du behöver inte mycket specialutrustning, så om du behöver extra pengar snabbt, gå ut och knacka på dörrar och se om du får några tagare. Många av dessa företag letar efter kundåterkoppling eller bedriver marknadsundersökningar och är alltför glada att betala för din åsikt. Bästa plattformar för aktiehandel 2020: online mäklare värda att investera i. Vanligtvis måste du resa till en plats där du deltar i en intervju eller gruppdiskussion om ett varumärke eller dina konsumentvanor. Hur mycket ska jag ladda?

För mycket fler tips om försäljning på eBay läs den här guiden. Det finns massor av gjutbyråer som ger villiga extra. I själva verket gör en vän på jobbet detta på dagar där både han och hans hustru schema överlappar varandra och de båda arbetar långa timmar. Visar att outsourcing av förare till tjänster som DoorDash är billigare än att anställa förare och betala dem för att sitta där och vänta på att order kommer in. Var vill jag vara ett år från nu? Det här alternativet är bättre om ditt dagliga schema inte låter dig träffa lokala studenter. Ställ specifika frågor om de jobbuppgifter du måste utföra, hur du får betalt och vem som kommer att betala dig.